M-päivä

Asiantuntijaseminaari M-päivä järjestetään jälleen 24. marraskuuta Lahden Sibeliustalossa. Markkinoinnin, myynnin ja johdon ammattilaisille sekä opiskelijoille suunnattua tapahtumaa on toteutettu jo vuodesta 2005 alkaen Mainostorstai- ja M-torstai -nimillä. M-Päivä järjestetään paikallisten alan yritysten talkoovoimin ja seminaari on osallistujille ilmainen. Tapahtuma tavoittaa aamupäivän seminaarilla noin 700 talousalueen päättäjää, jotka tulevat kuulemaan ajankohtaisista liike-elämän ja markkinoinnin teemoista. M-päivän tämän vuoden teemana on Lokaalisti globaali – globaalisti lokaali!

”Glocalization” tarkoittaa globalisaation ja lokalisoinnin yhteensulautumista. Glocalization -prosessi mahdollistaa paikallisten markkinoiden integroinnin maailmanmarkkinoille. Kansainvälisesti toimivien yritysten on mukautettava tuotteitaan paikallisen kulttuurin erityispiirteisiin. Termi korostaa, että niin globalisaatio kuin alkuperäiskulttuuri eli lokaalisuus vaikuttavat samaan aikaan. Globaalien ideoiden täytyy toimia lokaalisti; tärkeintä on hyvä idea, joka toimii yli rajojen. Kannattaa ajatella globaalisti ja toimia lokaalisti.

Nykypäivän globaalissa taloudessa ja kommunikaatioympäristössä nämä lokaalit innovaatiot ja uudet suomalaiset tuotteet ja palvelut kohtaavat kansainvälistä kilpailua ja toisaalta myös kansainvälisiä mahdollisuuksia enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Voimakkaasti valtaa ja varallisuutta keskittävä kansainvälinen kehitys – globaalistuminen – on luonut otollista maaperää monenlaiselle liiketoiminnalle. Suomen korkeatasoinen ja kaikille avoin koulutus tuottaa paljon huippuosaamista ja innovaatioita, joita on järkevää hyödyntää niin lokaalisti kuin globaalisti. Paikallisuuden tunteminen ja arvostaminen mahdollistaa yhdenmukaisen asiakas- ja brändikokemuksen luomisen ja siten myös menestymisen globaaleilla markkinoilla.

Lisätietoa: http://mpaiva.fi

Päivä ja aika
24/11/2017
09:00 - 12:00

Tapahtumapaikka
Sibeliustalo

Karttaa ei ole saatavissa