Menestyksen anatomia

 

Tule mukaan Suomen Nuorkauppakamarien järjestämään Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun aluetapahtumaan ja palkitsemistilaisuuteen FellmanniCampuksen auditoriossa.

Katso tarkempi ohjelma

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ:
https://www.lyyti.in/MENESTYKSEN_ANATOMIA__ItaSuomi_9301

Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun Itä-Suomen aluetapahtumassa palkitaan kilpailun alueellinen TOP3. Tapahtuman Keynote-puhujat tuovat esityksissään esille erilaisia menestymisen näkökulmia niin yksilön kuin yrityksen näkökulmasta. Seminaari päättyy mielenkiintoiseen paneelikeskusteluun, jossa pureudutaan vielä syvemmälle menestyksen anatomiaan!

Tapahtumassa saat oivalluksia, uusia ajatuksia ja eväitä matkalle kohti henkilökohtaista menestymistä. Tilaisuus tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden verkostoitua kilpailun aluefinalistien, yhteistyökumppaneiden ja muiden osallistujien kanssa.

Vuoden Nuori Menestyjä on maailmalla arvostettu palkinto, jonka Suomen Nuorkauppakamari jakaa omalla alallaan menestyneille 18–40-vuotiaille Suomen kansalaisille. Palkinto mahdollistaa suomalaisten tekojen ja osaamisen tunnetuksi tekemisen myös ulkomailla.

Alueellinen parhaimmisto lähtee kisaamaan koko Suomen kilpailun voitosta aluetapahtuman jälkeen.

Pyydämme ilmoittautumaan viimeistään 13.9.2017 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seuraa kilpailun etenemistä:

www.facebook.com/nuoretmenestyjat
www.nuorimenestyja.fi
@NuoriMenestyja
#nuorimenestyja #toyp

Lisätietoja saat aluekilpailupäälliköltä

Jari Koistinen
jari.koistinen@jci.fi
045 6335320

Päivä ja aika
21/09/2017
15:00 - 18:00

Tapahtumapaikka
FellmanniCampus

Kartta latautuu...