Aukioloajat

ma-pe 8-20

Yhteystiedot

044 708 1347
aulapalvelut(@)fellmannia.fi
Kirkkokatu 27, 15140 Lahti

Myyntipalvelut

Study&Meet HUB
myyntipalvelut(@)lamk.fi

Kokous- ja ravintolapalvelut
myyntipalvelut(@)lamk.fi

Hyvinvointipalvelut
044 708 5098
markus.halonen(@)lamk.fi

Näin saavut

FellmanniCampus sijaitsee keskellä kaupunkia Kirkkokadulla kauppakeskus Trion vieressä. Matkakeskus on 10 min kävelymatkan päässä. Lähellä ovat kaupungin palvelut: pysäköintitilat, kirjasto, teatteri, kauppahalli, kaupat ja hotellit.

Autolla

Asiakkaillemme on varattu kuusi pysäköintipaikkaa sisäpihan parkkipaikalta. Kulku parkkipaikalle Vapaudenkadun puolelta. Pysäköintiluvan saa aulapalveluistamme. Katso pysäköintikartta.

Julkisilla

Siirry Lahden Seudun Liikenteen reittioppaaseen tästä.

Siirry VR:n sivuille tästä.

Tutustu kampukseen

Interaktiivinen kartta

NiemiCampus

Lahden ammattikorkeakoulun NiemiCampus (Niemenkatu 73) toimii samoissa tiloissa Lahden Tiedepuiston kanssa. Kampus sijaitsee n. 20 min kävelymatkan päästä Lahden satamasta ja n. 30 min kävelymatkan päästä Lahden keskustasta. Kampukselle pääsee sukkelasti kävellen, polkupyörällä, linja-autolla tai vaikka omalla autolla. Linja-auto numero 21 liikennöi kampuksen ja keskustan välillä 20 min välein.

NiemiCampus täydentyy, kun uudet vuokratilat rakentuvat vanhaan Iskun huonekalutehtaaseen (Mukkulankatu 19). Monialainen korkeakoulutuksen ja yritysten yhteinen ekosysteemi on kansainvälisesti mielenkiintoinen edelläkävijä Euroopassa. Kampus kätkee sisäänsä kaikki ammattikorkeakoulutoiminnan kannalta tärkeät palvelut: muuntuvat oppimistilat, coworking-, Re:space- ja kohtaamistilat, laboratoriot, erityistilat, opiskelija-, kahvila- ja ravintolapalvelut ja korkeakoulukirjaston.